Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mere


Nytårkat

Kattenes nytår

De fleste katte synes heller ikke at nytåret er noget der skal fejres!. De viser deres ubehag på forskellige måder, og søger ofte væk for at gemme sig når de er angste. Det er derfor vigtigt for katten, at den har mulighed for at gemme sig og være uforstyrret så længe det passer den.

 

Tilbyd katten et roligt gemmested væk fra vinduer og døre. Det kan være et åbent klædeskab, en papkasse, en kattehule, under sengen eller lignende. Stil vand, mad og kattebakke tæt på gemmestedet, så katten ikke tvinges for langt væk fra det. Tænd lys, sæt musik på, og rul gardinerne ned, så larmen og lyset udefra dæmpes.

 

En kat kan godt være alene hjemme nytårsaften, men ALLE katte skal holdes inde. Søg for at kattelemmen, vinduer og døre er lukkede, så katten ikke bliver forskrækket og stikker af når fyrværkeriet starter.

 

Generelt skal man passe på med medicinering af katte nytårsaften. Ikke alle katte reagerer ens på medicinen, nogle kan ligefrem blive mere urolige og bange.

Heldigvis findes der rigtig mange gode natur-præparater som virker beroligende, og de kan gives i ugerne op til og selve nytårsaften, med god effekt.

 

I samråd fra dyrlægen, kan vi finde den bedste løsning for din hund eller kat, så alle får en god nytårsaften.

 

Del denne historie
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.