Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mere

Højbjerg Dyreklinik

Din dyrlæge i Århus og omegn

 

Kære Dyreejere!

Så er dagene endelig ved at blive længere!

Dermed bliver gåturene med vores hunde typisk også længere; det er hyggelige, og vi kan lige slikke lidt lavtstående sol samtidig!, og vores katte finder en lun plet, også i solen!.

Husk at flåterne og lopperne er også i fuldt gang med at nyde foråret og finde gode emner at kaste sig over, så det gælder om at komme i gang med de loppe- og flåtforebyggende midler nu!.

Kom gerne forbi, så kan vi råde jer vedr. de midler der passer præcis til jeres dyr!!.

Bedste forårshilsner, fra os alle på Højbjerg dyreklinik!.



Få en rundvisning

Sundhedsprogram

Tryghed og fordele

Vores nye sundhedsprogram til hund og kat giver dig øget tryghed

Vi ved alle at forebyggelse er bedre end helbredelse. Med det nye sundhedsprogram kan du få tjekket dit kæledyr flere gange årligt , samtidig med at du får nogle extra økonomiske fordele her på klinikken!

 

Sundhedsprogram
Har du fået en killing? Vi hjælper dig og din killing godt fra start.

Vi tilbyder en attraktiv killingepakke til nye forældre.Vi har skræddersyet en samlet pakke som indeholder et vaccinationsprogram, ½ kg Vetpro killingefoder, 20min. gratis adfærdskonsultation samt rabatkort til sterilisation eller kastration.

Killingepakke
Flåtsæsonen er her!
Flåt sidder på blad

Flåterne vågner op fra marts til november ...

Flåterne vågner op, når temperaturen er over 5 grader, hvilket betyder, de typisk viser sig fra marts og frem til november. Derfor skal vi allerede nu til at beskytte vores kæledyr mod flåterne!

Flåter kan bære nogle meget smitsomme sygdomme (bl.a borreliose), som de kan overføre til både dyr og mennesker. Tag en snak med dyrlægen, om hvordan du bedst beskytter dit kæledyr mod flåterne.

Læs mere her
Giftige forårsblomster
Hund og blomster

Hold øje med de giftige forårsblomster

Her i foråret er der mange forårsblomster, der titter frem. Der er dog nogle af disse blomster, som er giftige for kæledyr.

Vær derfor opmærksom på, at dit kæledyr IKKE får poter eller snude i følgende blomster: anemoner, erantis, primula, liljekonvaller, påske-og pinseliljer, tulipaner og vintergækker.

Forgiftningssymptomerne varierer fra blomst til blomst.

Læs mere her
Dårlig vejrtrækning?

BOAS- graduering

BOAS betyder Brachycephalic Obstructive Airway Syndrome og dækker over den tilstand, hvor hunde med ekstremt korte snuder har svært ved at trække vejret ordentligt.⁠
Formålet med gradueringen er at vurdere hundens vejrtrækningsfunktion og det sker ved at undersøge den før og efter en såkaldt belastningstest.

Der er i alt 12 dyrlæger der har gennemgået BOAS- gradueringskurset. Disse er fordelt over hele landet.

Læs mere her
Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.