Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mere


TTA knæoperation

TTA Korsbåndsoperation til større hunde

På Højbjerg dyreklinik tilbyder vi TTA- operationen til hunde over 20-25 kg med ødelagt forreste korsbånd.

Metodikken bygger på en neutralisering af kræfterne i knæet så man eliminerer betydningen af det ødelagte forreste korsbånd. Denne metode foretrækkes til de større hunde da de hurtigere bruger benet efter operationen og dermed undgår muskelsvind m.m. i det pågældende ben. De vil typisk tage støtte på benet allerede dagen efter !!.

Under operationene vil man selvfølgelig lave en samtidig undersøgelse af menisker og de andre strukturer i knæet, og evt skader på disse strukturer vil blive behandlet/ opereret samtidigt.

Hunden skal ikke i gips eller cast efter operationen, men derimod holdes i moderat ro, da strukturerne i og omkring knæet skal hele op. Efter ca 7-8 uger tages et kontrol- røntgen som er inkluderet i hele behandlingsforløbet.

I mange tilfælde kan de opererede hunde tillige have gavn af massage/ fysioterapi, især hvis korsbåndsskaden har været der længe inden operationstidspunktet!.

TTA teknikken kan tillige bruges til hunde under 25 kg, men her har man tillige gode resultater med andre teknikker ( bone anchor m.m.).

Ring gerne og tal med os vedrørende den optimale behandling/operation af din hund!.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.