Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereAdfærdsbehandling

Når din hund ændrer adfærd

Det perfekte er, når hund og ejer fungerer godt sammen - men sådan går det desværre ikke altid. Nogle hunde kan have en uønsket adfærd eller over tid ændre opførsel i negativ retning. Selvom hunden kan være sød og nuttet, lige når du får den hjem, kan den efter nogle uger ændre adfærd og begynde at bide i ting, knurre eller trække i snoren, når I går tur. Det kan være vanskeligt selv at rette op på din hunds adfærd og tackle de udfordringerne, der opstår. Derfor tilbyder vi grundige adfærdsbehandlinger på dyreklinikken i Højbjerg. Med adfærdsbehandlinger lærer både hund og ejer at læse hinandens sprog og signalerer, og du får grundig information om, hvordan du kan ændre hundens opførsel i den rigtige retning.

Veterinærsygeplejerske med interesse for hundeadfærd

Veterinærsygeplejerske Lenette har stor interesse for hundeadfærd og kan med sin uddannelse og erfaring give kyndig rådgivning og vejledning om, hvordan din hund og dig i samarbejde forbedrer adfærden.

For at adfærdsbehandlingen bliver vellykket, må vi hjælpe hunden med at forstå den måde, vi som mennesker opfører os på over for hunden. Hunde- og menneskesprog kan ikke sammenlignes, og derfor kan der opstå adfærdsproblemer, der kan påvirke jeres forhold.

Sygdom og smerter kan være årsag

Der kan være mange forskellige årsager til, at din hund ændrer sin opførsel, humør og adfærd. Det er vigtigt at huske på, at der muligvis kan være sygdom eller smerter involverede i hundens afvigende adfærd. Derfor er det altid en god idé at rådføre sig med en dyrlæge, der kan hjælpe med at udelukke årsager til hundens adfærdsændringer.

Når vi er sikre på, at hunden ikke er syg eller har andre lidelser, står vi til rådighed med udredning og behandling/ træning af adfærdsmæssige problemer.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi vores butik i Højbjerg og få en snak, hvis du føler, at der er et af ovennævnte problemer, vi kan hjælpe dig og din hund med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.