Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOperationer

"Fuldt udstyr!"

Klinikken har til de kirurgiske indgreb en fuldt udstyret operationsstue. Den ligner meget dem man har på hospitaler, med gasbedøvelse, blodtryksovervågning og en godt ”indpakket” kirurg. På klinikken foretages langt de fleste typer af operationer på de mindre husdyr, og vi har mange års erfaring, hvilket sikrer et trygt forløb for dit kæledyr. Højbjerg Dyreklinik har udover de almindelige typer af operationer specialiseret sig i tandbehandlinger og knoglekirurgi. Knoglekirurgi er et højt specialiseret håndværk. Klinikken har dyrlæger med flere års erfaring inden for området, og kan derfor løse de fleste opgaver fra benbrud og ledskader til avancerede rygoperationer.

Bekymring?
Ofte er man som dyreejer unødigt nervøse forud for en operation, men risikoen er i dag ganske lille: Når dit kæledyr skal opereres, bliver der i vid udstrækning brugt samme procedurer som ved operationer af mennesker.

Individuel løsning
Der er ikke 2 mennesker der er ens og det samme gælder for vores dyr, så vi er opmærksomme på de ønsker som Du har til forløbet af operationsdagen!.Du er f.ex  velkommen til at sidde og vente sammen med dit kæledyr efter den har fået det beroligende medicin; så bliver den afslappet i din favn og kommer derefter direkte til operationsstuen uden ventetid i bur!

Vi ringer når operationen er overstået!
Hvis dit kæledyr skal opereres her hos os vil du have mulighed for at blive ringet op lige når operationen er overstået og patienten er ved at vågne. Så behøver du ikke at sidde og være nervøs til den skal hentes.Vedr. hjemsendelse kan vi aftale tiden om morgenen eller vi kan ringe når "patienten" er klar til at blive hentet, hvis du alligevel sidder klar derhjemme!

Dagene efter operation
Efter en operation er det særdeles vigtigt, at operationssåret får ro hele tiden. Det sikres ved en forbinding eller ved hjælp af en krave, der forhindrer dyret i at slikke i såret. Er der uhindret adgang, kan såret slikkes helt op og nødvendiggøre en ny operation. Ofte vil en operation kræve medicinsk efterbehandling - for eksempel smertestillende medicin og nogle gange medicin, der forhindrer infektion i såret. Det informerer vi om i forbindelse med hjemsendelsen, ligesom der gives skriftlig besked om medicindoseringen. Oftest skal dyret først starte på medicin dagen efter hjemsendelsen. Vi limer eller syr huden sammen og er der syet skal stingene i et operationssår sidde i ti dage efter operationen. Det er inkluderet i prisen at få fjernet stingene - og besøget er samtidig en god lejlighed for os til at kontrollere, at alt er som det skal være.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.