Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereTTA knæoperation

TTA Korsbåndsoperation til større hunde

På Højbjerg dyreklinik tilbyder vi TTA- operationen til hunde med ødelagt forreste korsbånd.

Metodikken bygger på en neutralisering af kræfterne i knæet så man eliminerer betydningen af det ødelagte forreste korsbånd. Denne metode foretrækkes til de større hunde da de hurtigere bruger benet efter operationen og dermed undgår muskelsvind m.m. i det pågældende ben. De vil typisk tage støtte på benet allerede dagen efter !!.

Under operationene vil man selvfølgelig lave en samtidig undersøgelse af menisker og de andre strukturer i knæet, og evt skader på disse strukturer vil blive behandlet/ opereret samtidigt.

Hunden skal ikke i gips eller cast efter operationen, men derimod holdes i moderat ro, da strukturerne i og omkring knæet skal hele op. Efter ca 7-8 uger tages et kontrol- røntgen som er inkluderet i hele behandlingsforløbet.

I mange tilfælde kan de opererede hunde tillige have gavn af massage/ fysioterapi, især hvis korsbåndsskaden har været der længe inden operationstidspunktet!.

TTA teknikken kan tillige bruges til hunde under 25 kg, og det har vist sig at den også hos disse giver en hurtigere tilbagevenden til normal funktion, hvorfor den også hos små hunde er den foretrukne operationsteknik her på Højbjerg Dyreklinik.

Ring gerne og tal med os vedrørende den optimale behandling/operation af din hund!.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.