Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereDyrlæge Aarhus

Dyrlæge Aarhus

Dyrlæge i Aarhus


På Højbjerg Dyreklinik nær Aarhus står et team af professionelle veterinærsygeplejesker og dyrlæger klar til at behandle dit dyr. Vi hjælper dyrene fagligt, professionelt og med kærlig omsorg til at få et godt, langt og sundt liv. Vores team er med i et kompetent netværk af dyrlæger, hvor vi altid kan trække på hinandens ekspertise. På den måde sikrer vi dit kæledyr en optimal behandling af de bedste dyrlæger i Aarhus.

Højbjerg Dyreklinik beskæftiger dyrlæger med mange års erfaring inden for pleje af dyr og kan derfor løse de fleste opgaver fra benbrud og ledskader til de mere avancerede medicinske udredninger.
Fokus på omsorg og tryghed

På Højbjerg Dyreklinik bruger vores dyrlæger meget tid på at informere dig grundigt om behandlingen. Vi tilsender gerne en gennemgående beskrivelse af hver enkelt behandling til dig, så du ved helt præcist, hvad du får for pengene, samt hvilket forløb dit kæledyr skal igennem.

Vi er en klinik i Aarhus der gør alt for at være ekstremt omsorgsfulde og sikrer os, at både ejer og dyr føler sig velkommen og godt behandlet i vores dyreklinik. Efter en behandling af en af vores erfarne dyrlæger, vil der altid være en veterinærsygeplejerske til stede til at holde øje med at alt er, som det skal være med dit kæledyr.

For kontakt med en dyrlæge er du velkommen til at ringe på tlf. 86 27 33 44. Vi står altid klar til at hjælpe dit husdyr trygt og sikkert videre i livet.

Vi står altid klar til at rådgive dig om dit dyrs sundhed og helbred.
Højbjerg Dyreklinik
Oddervej 70
8270 Højbjerg
Tlf.: +45 86 27 33 44
hoejbjergdyreklinik@hoejbjergdyreklinik.dk

Åbningstider:
Telefonen er åben
mandag til fredag fra 8:00 til 17:00
lørdag 10:00-12:00

Telefontid for spørgsmål til klinikkens dyrlæger
mandag til fredag 13:00 - 14:00

Konsultation hverdage
Efter tidsbestilling
mandag - fredag kl. 8:00-17.00

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.