Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereOvervågning

Konstant overvågning af dit kæledyr

På klinikken har vi konstant overvågning af de kæledyr, der er i bedøvelse. Overvågningen betyder, at vi hele tiden er sikre på, at alt forløber, som det skal, og at vi har mulighed for at foretage hurtige reguleringer og tilpasninger, hvis det bliver nødvendigt. På den måde har vi fuldstændigt overblik over dyrets tilstand under hele behandlingen.

Når dit kæledyr er bedøvet, kobler vi en blodtryksmåler på patienten. Den fortæller os om kæledyrets blodtryk og puls. Apparatet har indbygget en alarm, der er meget sensitiv over for afvigelser i blodtryk og puls, og det giver os mulighed for hurtigt at korrigere ændringer i patientens tilstand. Patienten ligger varmt, blødt og trygt på et varmetæppe under hele bedøvelsen, mens dyrlægen og den assisterende sygeplejerske hele tiden har et vågent overblik.

Stor tryghed

Vi gør os yderst umage for at gøre dyrlægeoplevelsen så god og tryg som muligt for både dig og dit kæledyr. Derfor orienterer vi dig grundigt om behandlingen og vores overvågning, så dine bekymringer bliver mindst mulige. Det skal være en tryg og god oplevelse for både kæledyr og ejer at komme i narkose, og vi fokuserer på at give stor tryghed og omsorg. Hvis du er i tvivl om behandlingen eller procedurerne, er du altid meget velkommen til at spørge ind til det. Vi tager os godt at dit kæledyr både før, under og efter bedøvelsen, og dyret er i fagligt kompetente hænder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Nyheder fra Højbjerg Dyreklinik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.